Blog

Píšeme o on-line marketingu

Zajímají vás tipy a  rady od zkušených marketérů, naše realizované projekty nebo chcete být informováni o všem novém, co se šustne v marketingovém oboru? Potom jste tu správně! Na našem blogu se těmto tématům budeme pravidelně věnovat. Přečtěte si nás poslední článek!

Výhody a nevýhody práce remote

Výhody a nevýhody práce remote

V MARWEA Agency fungujeme plně remote od samotného počátku, a tak jsme za tu dobu již nasbírali několik zajímavých podnětů, o které bychom se rádi podělili. Co můžete očekávat, pokud se rozhodnete přejít na tento způsob práce?

read more
Konverze

Konverze

V marketingu značí konverze okamžik, kdy návštěvník webu nebo profilu na sociálních sítích provede jakoukoli požadovanou akci, kterou považujete za cíl vaší marketingové strategie. Konverze je proto zásadním ukazatelem úspěšnosti vašich marketingových aktivit a jejich účinnosti při snaze přeměnit prohlížející návštěvníky na platící zákazníky.

read more
Průběžná komunikace s marketingovou agenturou je důležitá

Průběžná komunikace s marketingovou agenturou je důležitá

Průběžná komunikace mezi klientem a marketingovou agenturou je zásadní činností zajišťující úspěch vašich marketingových kampaní. Obě strany tímto způsobem vytvářejí pevné základy pro vzájemnou důvěru, otevřenost a tedy potenciál dlouhodobé spolupráce. Jaké výhody přináší aktivní a pravidelná výměna informací s agenturou?

read more